ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΑΜΕ Στελέχη της εργοδοσίας στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις «εκλογές» του «σωματείου» Εμπορίου - Τροφίμων - Σούπερ Μάρκετ

«Στις προηγούμενες αρχαιρεσίες εκλέχθηκαν με την παράταξη του ΜΕΤΑ (ΣΥΡΙΖΑ) ως αντιπρόσωποι για τις δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις μια σειρά στελέχη.
Ενδεικτικά αναφέρουμε: Β. Κ., εξουσιοδοτημένος από το ΔΣ της επιχείρησης “ΑΒ Βασιλόπουλος” στην αγοραπωλησία αυτοκινήτων, Γ. Κ., υπεύθυνη συντονισμού τμήματος Ασφάλειας στην “ΑΒ Βασιλόπουλος”, Π. Δ., εξουσιοδοτημένος από το ΔΣ της επιχείρησης “ΑΒ Βασιλόπουλος” για την αλληλογραφία και τα συστημένα, Σ. Σ., υπεύθυνος εξωτερικού ελέγχου “ΑΒ Βασιλόπουλος”, Δ. Γ., περιφερειακός διευθυντής “ΑΒ Βασιλόπουλος”, Κ. Μ., περιφερειακός διευθυντής “ΑΒ Βασιλόπουλος”, Σ. Ξ., περιφερειακός διευθυντής “ΑΒ Βασιλόπουλος”, Α. Λ., περιφερειακός διευθυντής “ΑΒ Βασιλόπουλος”, Α. Π., περιφερειακός διευθυντής “ΑΒ Βασιλόπουλος”, Ν. Κ., διευθυντής καταστήματος “ΑΒ Βασιλόπουλος”, Ι. Λ., διευθυντής καταστήματος “ΑΒ Βασιλόπουλος“, Α. Μ., διευθύντρια καταστήματος “ΑΒ Βασιλόπουλος”, Θ. Κ., διευθυντής καταστήματος “ΑΒ Βασιλόπουλος”, Γ. Δ., διευθυντής καταστήματος “ΑΒ Βασιλόπουλος”, Κ. Φ., διευθυντής καταστήματος “ΑΒ Βασιλόπουλος”, Γ. Π., διευθυντής καταστήματος “ΑΒ Βασιλόπουλος”, Α. Σ., product manager “Σκλαβενίτης”.
Μεσοβδόμαδα ψήφισε και ο γγ, διευθυντής προσωπικού στον “Σκλαβενίτη”, ο οποίος ήταν και νέα εγγραφή! Η πλειοψηφία των παραπάνω είναι σήμερα και υποψήφιοι... Επίσης άλλοι τόσοι και συγκεκριμένοι, προσέρχονται και ψηφίζουν!
Ενδεικτικά, διαβάζουμε παρακάτω στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως για 2 από τα στελέχη της επιχείρησης "ΑΒ Βασιλόπουλος" που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο και τις "απλές ευθύνες" που έχουν στο πλαίσιο της επιχείρησης (Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω). Αντίστοιχα άλλα στελέχη της επιχείρησης εκλέγονται από το επιχειρησιακό σωματείο του "ΑΒ Βασιλόπουλου", το οποίο συγγενεύει σε διαδικασίες και χειρισμούς με τον παραπάνω μηχανισμό.
Και όσον αφορά αυτό το μηχανισμό της εργοδοσίας που προσπαθεί να μπει με νύχια και με δόντια στις γραμμές των εργατών, θα υπάρχει και συνέχεια σε αποκαλύψεις.
Δεν έχουν καμία δουλειά οι εργοδότες στα εργατικά σωματεία!
Καλούμε όλα τα ΕΚ, τις Ομοσπονδίες, τα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια σωματεία να έρθουν να δουν με τα ίδια τους τα μάτια αυτό το αίσχος και να πάρουν θέση. Δεν νοείται συνδικαλιστής - εργάτης που να μην πάρει θέση για αυτό που συντελείται αυτές τις μέρες».