ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Μοιρασμένοι ρόλοι στο ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι θυμίζει απο δηλώσεις για τον ΟΛΠ

Με μοιρασμένους ρόλους, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δουλεύουν ψιλό γαζί το λαό. Προχτές, ο βουλευτής Αλ. Μητρόπουλος, που πρόσφατα είχε αποκηρύξει σαν «αμετροέπειες» τους αλλοτινούς αντιμνημονιακούς λεονταρισμούς του κόμματός του, δήλωσε καθαρά, εκβιάζοντας το λαό, ότι «αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατακτήσει κοινοβουλευτική πλειοψηφία, είναι πιθανό να συνεχίσει μνημονιακές πολιτικές». Βεβαίως, όχι μόνο πιθανό, αλλά 100% σίγουρο είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει την αντιλαϊκή πολιτική, ακριβώς γιατί πίνει νερό στο όνομα εκείνων που την υπαγορεύουν και την προώθησαν και μέσω των μνημονίων, δηλαδή του κεφαλαίου και της ευρωενωσιακής του λυκοσυμμαχίας.
Με αφορμή τη δήλωση Μητρόπουλου, ο Γ. Μηλιός απ' το οικονομικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ εξανέστη και τον κάλεσε είτε να ανασκευάσει, είτε να επανεξετάσει τη θέση του στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού «ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δε θα ακολουθήσει μνημονιακές πολιτικές»!
Την ίδια ώρα, όμως, ο Αλ. Μητρόπουλος επέμεινε στον ρ/σ «Παραπολιτικά»: «Πώς θα περάσουν από την Βουλή οι νόμοι για επαναφορά του κατώτατου μισθού, αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αυτοδυναμία; Πρέπει ο λαός κι εμείς να σταματήσουμε τις πολυφωνίες και να στηρίξουμε τον πρόεδρο. Φανταστείτε να μην έχει κοινοβουλευτική αυτοδυναμία. Πώς θα πάει να βάλει αίτημα διαγραφής του χρέους στη Μέρκελ;»!
Και ο καθ' ύλην αρμόδιος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, του παρείχε πλήρη κάλυψη, λέγοντας ότι ο Αλ. Μητρόπουλος κάπως τραβηγμένα μεν, την άποψη του κόμματος δε, εξέφρασε με τα λεγόμενά του.
Δεν πρόκειται για «Βαβέλ». Ξέρουν καλά τι θέλουν να κάνουν και τι θα κάνουν άμα αναλάβουν το ντοβλέτι. Μόνο που έχουν κάθε λόγο τώρα να μπερδεύουν το λαό με «είπα ξείπα» και να εκβιάζουν την ψήφο του.