ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Καταγγελία Δημοκρατικής Ενότητας ΟΛΠ για εμπλοκή Διευθύντριας στις σημερινές αρχαιρεσίες στο σωματείο των Διοικητικών Υπαλλήλων του ΟΛΠΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΠ
Πειραιάς, 5.2.2015

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε την απροκάλυπτη και πρωτόγνωρη σαν μέθοδο εμπλοκής της Διευθύντριας Πληροφορικής και Δικτύων του ΟΛΠ, στην εκλογική διαδικασία του σωματείου μας, χρησιμοποιώντας τις δομές του ΟΛΠ.
Στην προσπάθεια της να προωθήσει το «νέο» κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό στη θέση του «παλιού», αβαντάρει την παράταξη ΝΕΚ (ΣΥΡΙΖΑ – ΔΑΚΕ), μέσα από e- mail που στέλνει στους υπαλλήλους.
Οι εργαζόμενοι χρειάζεται να βγάλουν συμπεράσματα, να μη δείξουν καμία ανοχή σε μεθοδεύσεις και φαινόμενα που μια χαρά επιβιώνουν από τον «παλιό», στο «νέο» κυβερνητικό συνδικαλισμό.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του ΟΛΠ και γενικότερα είναι εδώ και θα οξυνθούν το επόμενο διάστημα. Απαιτείται αγωνιστική απάντηση και ενίσχυση του ταξικού πόλου στο εργατικό, συνδικαλιστικό κίνημα, των δυνάμεων που στηρίζει το ΠΑΜΕ, όπως η Δημοκρατική Ενότητα του ΟΛΠ.


Δημοκρατική Ενότητα ΟΛΠ