ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Κουίζ

Ενα πρωτότυπο κουίζ έκανε συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ στη διάρκεια του 14ου Συνεδρίου της ΠΟΕΔΗΝ. Κρύβοντας τον τίτλο της εφημερίδας «Αυγή» της 10.2.2015 έδειχνε σε συναδέλφους το λεγόμενο «Ζωνάρι» της 1ης σελίδας που έλεγε: «ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΜΠ. ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΜΕΡΚΕΛ: Συνεργαστείτε για να επανέλθει η Ελλάδα σε βιώσιμη ανάπτυξη εντός Ευρωζώνης», και ρωτούσε ποια, κατά τη γνώμη τους, εφημερίδα είχε αυτήν την προτροπή.
Μετά το γκάλοπ που έκανε ανέβηκε στο βήμα του συνεδρίου και επαναλαμβάνοντας - με κρυμμένο τον τίτλο της εφημερίδας - το ερώτημα είπε ότι οι απαντήσεις που πήρε ήταν ότι θα είναι εφημερίδα κάποιου γνωστού εκδοτικού συγκροτήματος. «Ε, όχι είναι η "Αυγή"», είπε δείχνοντας και τον τίτλο.
Εως τώρα, συνέχισε, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει εξασφαλίσει τη συμπαράσταση του ΣΕΒ, του Μπαλτάκου, του τέως βασιλιά, του Αμβρόσιου, του Ομπάμα κ.λπ. Ε, όχι και τα συνδικάτα σε μια τέτοια συμπαράταξη, τόνισε ο ομιλητής για να επιδοκιμαστούν τα λόγια του με χειροκροτήματα από μεγάλη μερίδα των συνέδρων.