ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΠΑΜΕ Συμβολική κατάληψη στο υπουργείο Οικονομικών

Aπό νωρίς το πρωί της Τρίτης 29 Μάρτη οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ από συνδικάτα έχουν προχωρήσει σε συμβολική κατάληψη στο υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα, διαμαρτυρόμενοι για τα νέα αντεργατικά μέτρα για το Ασφαλιστικό, το Φορολογικό και τους πλειστηριασμούς.
Το πανό του ΠΑΜΕ που έχει αναρτηθεί στην πρόσοψη του Υπ. Οικονομικών
Το ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στα συλλαλητήρια σήμερα στην Θεσσαλονίκη και την Πέμπτη στην Αθήνα, απαιτώντας μαζικά και καθολικά να μην έρθει το νομοσχέδιο στην Βουλή. Και ταυτόχρονα να προετοιμάσουν την απάντηση τους με συμμετοχή στην 48ωρη Πανελλαδική Απεργία αν η Κυβέρνηση τολμήσει να φέρει τα μέτρα στη Βουλή.
Σημειώνεται ότι περιμετρικά του υπουργείου συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ μοιράζουν στους διερχόμενους αλλά και τους καταστηματάρχες την ανακοίνωση - κάλεσμα του Μετώπου για μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια την Πέμπτη 31 Μάρτη, ενώ την προσοχή του κόσμου συγκεντρώνει το μεγάλο πανό που έχει αναρτηθεί στην πρόσοψη του υπουργείου με πολλούς να στέκονται στην πλατεία Συντάγματος για να το δούνε. Επίσης οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ φωνάζουν συνθήματα όπως: «Ψάχνουνε τους πρόσφυγες στην τσέπη για ρευστό - παράλληλα τσακίζουνε και το ασφαλιστικό», «Κάτω τα χέρια από την ασφάλιση, δεν είναι για παζάρια και για διάλυση».
Μιλώντας ο Αλέκος Αρβανιτίδης, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ κατήγγγειλε την πολιτική της ΕΕ και του κεφαλαίου που όπως είπε είναι η μήτρα όλων των αντιλαϊκών ανατροπών και στο ασφαλιστικό και στο φορολογικό και στο εργασιακό κλπ., ενώ αμέσως μετά έκαψαν συμβολικά την σημαία της ΕΕ.