ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Οι προσυγκεντρώσεις για το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Κυριακή 22 Μάη στην Ομόνοια

Οι προσυγκεντρώσεις για το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Κυριακή 22 Μάη στην Ομόνοια έχουν οριστεί στις 5 μ.μ. στα εξής σημεία:
Αιόλου και Σταδίου (Χαυτεία): Εργαζόμενοι σε Μέταλλο, Φάρμακο, Τύπο - Χαρτί, Χημική Βιομηχανία, Ενέργεια, Τρόφιμα - Ποτά, Κλωστοϋφαντουργία, Μεταφορές, Χρηματοπιστωτικό, Τηλεπικοινωνίες, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών.
Πλατεία Κάνιγγος: Εργαζόμενοι σε Κατασκευές, Εμπόριο, Λογιστές, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Επισιτισμός-Τουρισμός, εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, στο Δημόσιο, Σύλλογοι Εκπαιδευτικών, εργαζόμενοι στα ΑΕΙ - ΤΕΙ, σωματεία από το χώρο της Υγείας, Καλλιτέχνες, τα κλαδικά σωματεία Αττικής της ΠΑΣΕΒΕ, ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Α' Αθήνας, Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς των Ανατολικών Συνοικιών της Αθήνας, της Α' Αθήνας, του Γαλατσίου, των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής, Σύλλογοι Γυναικών της ΟΓΕ.
Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά): Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς από τον Πειραιά, το Νότιο Τομέα της Αττικής και οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις.
Οδός Πειραιώς (στο ύψος της Ομόνοιας): Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Δυτικού Τομέα Αττικής, Θριασίου - Μεγαρίδας και του Βόρειου Τομέα Αττικής.