ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΠΑΜΕ Κυβέρνηση και ΣΕΒ ετοιμάζουν την επόμενη αντεργατική επίθεση

«Ύστερα από τα άγρια μέτρα για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό που πάρθηκαν από την κυβέρνηση προς όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και εναντίον της συντριπτικής λαϊκής πλειοψηφίας, αλλά και αυτά που σχεδιάζει να φέρει αυτό το Σαββατοκύριακο, οι βιομήχανοι ζητούν παραπάνω», επισημαίνει τοΠΑΜΕ , με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις των εκπροσώπων του ΣΕΒ.
Το ΠΑΜΕ στην ανακοίνωσή του αναφέρει επίσης: «Ετοιμάζουν το επόμενο βήμα τους! Άρχισαν τα όργανα γύρω από το 13ο και 14ο μισθό επιδιώκοντας την κατάργηση τους, αξιώνουν ακόμα πιο αντιδραστικές αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις και στο χρόνο εργασίας, αλλαγές γύρω από τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και το δικαίωμα στην απεργία.
Γίνεται ακόμα πιο ευδιάκριτη η σύγκρουση των δύο κόσμων, των μόνιμα κερδισμένων και των μόνιμα χαμένων από τα μέτρα που φέρνουν οι διάφορες κυβερνήσεις όλα αυτά τα χρόνια, που κόβουν και ράβουν για τα συμφέροντα μιας χούφτας επιχειρηματικών ομίλων, βιομηχάνων, εφοπλιστών, τραπεζιτών.
Αυτή είναι ανάπτυξη που προσδοκούν. Βαμμένη με βαριές και ασταμάτητες θυσίες για το κέρδος τους και όχι την ευημερία και την ικανοποίηση των αναγκών του λαού.
Να μην αφήσουμε τη ζωή μας να γίνει σκουπίδι μπροστά στα κέρδη τους. Καμία υποταγή στους εκμεταλλευτές μας! Δε θα ματώσουμε άλλο για τα κέρδη των αφεντικών!
Οι εργαζόμενοι, ο εργαζόμενος λαός να δώσει μαχητική απάντηση στους κλάδους και στους τόπους δουλειάς!
Την Κυριακή όλες και όλοι στο συλλαλητήριο που καλεί το ΠΑΜΕ, στις 17.30 στην Ομόνοια».