ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ενισχύστε το ΠΑΜΕ και οικονομικά

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ με ανακοίνωσή της «καλεί την εργατική τάξη της χώρας μας και τα συνδικάτα της να δώσουν ακόμα μια μαχητική, αποφασιστική απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική, ενισχύοντας και οικονομικά τον αγώνα για να αντιμετωπιστεί η επίθεση των επιχειρηματικών ομίλων και των πολιτικών του εκπροσώπων, ενάντια στα δικαιώματα και τη ζωή της εργατικής τάξης.
Η οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ θα δυναμώσει τον ταξικό προσανατολισμό, τον ταξικό αγώνα. Η οικονομική ενίσχυση και η οικονομική του αυτοτέλεια δυναμώνει το ταξικό εργατικό κίνημα, δίνει ένα ακόμα γερό χτύπημα στη γραμμή των κοινωνικών διαλόγων, του συμβιβασμού, της υποταγής.
Το ΠΑΜΕ δεν έχει άλλους πόρους πέρα από τα εργατικά σωματεία, τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα, τους συνδυασμούς, τις Επιτροπές Αγώνα στους χώρους δουλειάς, τις επιτροπές στις συνοικίες, τις εργατογειτονιές. Το ΠΑΜΕ στηρίζεται στους εργαζόμενους, σ' αυτούς που έρχεται σε επαφή κάθε μέρα στον αγώνα, στις παρεμβάσεις του, στα προβλήματα στους χώρους δουλειάς, δυναμώνοντας τους δεσμούς μαζί τους. Το κεφάλαιό του είναι οι θέσεις του, η δράση του.
Καλούμε τα συνδικάτα να απευθυνθούν πλατιά στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, που γνωρίζουν πολύ καλά τη δράση του ταξικού κινήματος και ξέρουν ότι είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να οργανώσει την πάλη ενάντια στη φτώχεια, στις απολύσεις, στην πολιτική που τσακίζει τη ζωή του λαού.
Τα μπλοκ για την οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ βρίσκονται ήδη στα γραφεία των Συνδικάτων, των Ομοσπονδιών, των Εργατικών Κέντρων, των τοπικών Γραμματειών».