ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΜΕ: Συναυλία αλληλεγγύης για το λαό της Παλαιστίνης στις 28 Σεπτέμβρη

Συναυλία αλληλεγγύης για το λαό της Παλαιστίνης διοργανώνει στις 28 Σεπτέμβρη το ΠΑΜΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μετώπου αναφέρει: 
«Έχουμε όπλο μας την αλληλεγγύη.
Στους αιματηρούς βομβαρδισμούς που δέχεται ο λαός της Παλαιστίνης από την ισραηλινή κυβέρνηση και τους συμμάχους της.
Στον πόλεμο που βιώνει η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της χώρας μας, τον οποίο έχουν επιβάλει ελληνική κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και επιχειρηματικοί όμιλοι. Με την ανεργία να τσακίζει κόκαλα, την άγρια φοροληστεία, την κατάργηση του κοινωνικού χαρακτήρα του ασφαλιστικού συστήματος, την αφαίρεση δικαιωμάτων που έχουν σχέση με Υγεία, Παιδεία, Πολιτισμό, ποιότητα ζωής.
Απαντάμε μαχητικά.
Το ΠΑΜΕ, συμμετέχοντας στο κάλεσμα της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ) για έμπρακτη στήριξη στο λαό της Παλαιστίνης, θέλοντας επίσης να ενισχύσει τη δίμηνη καμπάνια που θα προετοιμάσει ένα μεγάλο ξεσηκωμό κόντρα στα βαριά αντιλαϊκά μέτρα, αλλά και στο σύστημα που τα παράγει, οργανώνει συναυλία με ελληνικό και ξένο εργατικό τραγούδι με τη μαθητική ορχήστρα "ΜΑΝΟΣ ΛΟΪΖΟΣ". Η συναυλία θα γίνει την Κυριακή 28 Σεπτέμβρη στο θέατρο Άλσους Ηλιούπολης "Δημήτρης Κιντής". Την ημέρα της συναυλίας θα γίνεται συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού.
Ώρα έναρξης 8.00 μ.μ., τηλ. επικοινωνίας: 210 3301842, 3301847, 3833786».