ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Πειραιάς: Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις λόγω εργασιών για το Τραμ Από 30 Μάρτη 2015 έως και 30 Σεπτέμβρη 2016 καθ' όλη τη διάρκεια του 24ωρου

Νέες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα γίνουν στον Πειραιά λόγω εργασιών κατασκευής τροχιόδρομου του Τραμ κατά τη χρονική περίοδο από την Δευτέρα 30 Μάρτη 2015 έως και 30 Σεπτέμβρη του 2016 και καθ' όλη τη διάρκεια του 24ωρου.
Πιο συγκεκριμένα θα γίνουν:
- Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της οδού Εθνάρχου Μακαρίου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καραολή Δημητρίου, μέγιστου μήκους 300μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
- Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, με εξαίρεση τα οχήματα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, στο συνδετήριο κλάδο εξόδου της οδού Εθν. Μακαρίου προς την οδό Μ. Ασίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά. Κατά τη διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται δεξιά από την Καραολή και Δημητρίου.
- Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο συνδετήριο κλάδο της οδού Εθν. Μακαρίου με την οδό Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, 2,85μ. από το αριστερό άκρο του οδοστρώματος, μέγιστου μήκους 90μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Μικρολίμανο.
- Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Ποσειδώνος - Μ. Ασίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζερβού και Γρ. Λαμπράκη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά. Κατά τη διακοπή η έξοδος της Μ. Ασίας προς την οδό Πειραιώς θα παραμείνει ανοιχτή.
Περαιτέρω και στο πλαίσιο των συγκεκριμένων εργασιών, θα πραγματοποιηθούν και οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
- Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας, σε σαράντα χλμ/ώρα, στην περιοχή των έργων και κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών.
- Απαγόρευση του προσπεράσματος επί των οδών Εθν. Μακαρίου και Λ. Ποσειδώνος - Μ. Ασίας.
Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.