ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Οταν η ΧΑ ... χάνει πάσα ιδέα

Πιο ευρωενωσιακός από τους ευρωενωσιακούς και πιο ΝΑΤΟικός από τους ΝΑΤΟικούς αποδείχτηκε ο χρυσαυγίτης ευρωβουλευτής Συναδινός. Στη συζήτηση στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου για την ΚΕΠΠΑ, δήλωσε: «Μελετώντας τη συγκεκριμένη έκθεση για την Κοινή Πολιτική Ασφάλειας και Αμυνας, απογοητεύτηκα. Οδηγούμαι δε στο συμπέρασμα ότι συντάχθηκε από ανθρώπους χωρίς στρατιωτικό υπόβαθρο και μάλλον χωρίς συγκεκριμένο στόχο. Υπάρχει τεράστια σύγχυση σε πλήθος θεμάτων, βασικών εννοιών και αντικειμένων, με αποτέλεσμα την απώλεια των στρατηγικών μας επιδιώξεων».
Τράβηξε, δηλαδή, το αυτί στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ ο χρυσαυγίτης για... ερασιτεχνισμό, σημειώνοντας μάλιστα ότι «είναι λάθος να πιστεύουμε ότι τα οικονομικά μέσα για διπλωματία είναι ικανά από μόνα τους να επιτύχουν αποτέλεσμα», κατέληξε να ζητά «σχεδίαση και κοινή δράση».
Ζήλεψαν, προφανώς, τα φασιστοειδή την πρόσφατη αναβάθμιση του Ουκρανού φασίστα σε σύμβουλο του υπουργείου Αμυνας της Ουκρανίας, πάντα με τις ευχές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και φαίνεται πως προσφέρονται κι αυτοί να δώσουν την «τεχνογνωσία» τους στις λυκοσυμμαχίες για το μακέλεμα των λαών...
«Από κόρακα κρα θα ακούσεις» λέει ο λαός μας...