ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ποιον κοροϊδεύουν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ;

«Ερχομαι τώρα στο θέμα των ΚοινΣΕπ και των ΜΚΟ. Για εμάς αποτελούν το "Δούρειο Ιππο" για την πλήρη διάλυση των εργασιακών σχέσεων και ουσιαστικά ιδιωτικοποίηση των δημόσιων δομών. Αν, πραγματικά, κανείς δει το τι συνέβη με αυτές τις απαράδεκτες σχέσεις ενοικιαζόμενων εργαζομένων, θα καταλάβει τι σημαίνει νεοφιλελευθερισμός».
Αυτά τα λέει σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη ΑΥΓΗ» ο υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Κοντόσταυλος!!! Θυμίζουμε ότι λίγες μέρες πριν, η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, που είναι επίσης ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισε μαζί με τους Σγουρό και Κουμουτσάκο, σχέδιο για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής σε εταιρικό σχήμα για χρηματοδότηση της «Λειτουργίας Περιφερειακών Μηχανισμών Υποστήριξης της ανάπτυξης και προώθησης των ΚοινΣΕπ και ευρύτερα των πρωτοβουλιών της Κοινωνικής Οικονομίας».
Θα μπορούσε κανείς να πει «ουδέν σχόλιο». Μόνο που στον ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει δεύτερη φύση η προσπάθεια εξαπάτησης των εργαζομένων με διγλωσσίες και τριγλωσσίες, που πάντα όμως συνοδεύονται από τις κατάλληλες ή «ορθές επαναλήψεις» που απαιτεί η στρατηγική του κεφαλαίου και της ΕΕ. Καλό θα είναι, πάντως, ο λαός να βγάλει τα συμπεράσματά του, να αναρωτηθεί αν είναι διατεθειμένος να την ξαναπατήσει...